Telefoon Systemen

Het telefoon systeem professioneel laten inspreken door een frisse stem of voice-over?

Of het nu gaat om voicemail, telefooncentrales, interactieve voice response systemen, bij robdemink.nl leveren we stemmen die binnen 24 uur alles professioneel hebben ingesproken en dit alles met slechts één aanspreekpunt.

Volledig geoptimaliseerde audio voor elk systeem en volledig gebruiksklaar voor alle telefoon systemen.Telefoon Systemen

Advies bij de juiste stemkeus maar ook is het mogelijk om de tekst door ons te laten verzorgen. Spreektekst is toch nèt een beetje anders dan geschreven teksten. Voor ingesproken tekst, wordt net een andere toon gekozen. Ook daarin ligt onze specialisatie.

Het is ook mogelijk om native speakers te boeken in andere talen. Wij hebben een groot bestand van anderstalige voice-overs.

De geluidskwaliteit van de audiobestanden van onze voice over stemmen voldoen aan de hoogste eisen.

Onze service is er op gericht om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Wij adviseren bij de stemkeuze, suggereren eventuele tekstverbeteringen, vertalen scripts, monteren opnames tot losse bestanden en leveren ze gebruiksklaar aan in het bestandsformaat van het gebruikte telefoniesysteem.

We leveren opnames gebruiksklaar af.