Reclamestem

Een goede reclamestem is in staat om consumenten of potentiële klanten (prospects), over te halen tot de aanschaf van de producten of diensten die worden aangeprezen in de radiocommercial of de commercial op televisie. Een televisiecommercial wordt uiteraard ondersteund door beelden en zal daarom anders worden ingesproken door de Voice-Over dan de commercial op de radio. Reclamestem

Er kan worden gekozen de reclamestem wervend te laten inspreken maar in sommige gevallen is het gewenst om de reclamestem de opdracht mee te geven op een wat meer ingetogen toon de reclamespot in te spreken. De reclamestem wordt ingezet om het product of dienst te promoten en zal daarom moeten passen bij het merkimago. Het corporate image van het bedrijf moet begrepen worden door de reclamestem en duidelijk herkenbaar zijn in de televisiecommercial of radiocommercial.

Elk reclamebureau zal er bij het produceren van reclameboodschappen altijd letten op de juiste tone of voice van de inspreker. Voor meer informatie neem even vrijblijvend contact op.