E-Learning

E-learning wordt steeds populairder. De opmars is niet meer tegen te houden en er is zelfs al sprake van M-learning (Mobile Learning).

Het is logisch dat gezien de huidige technologische ontwikkelingen die in sneltreinvaart gaan, e-learning niet meer weg te denken is in onze huidige samenleving. Het spreekt voor zich dat men daarom gebruik maakt van professionele stemmen, die de Voice-Over inspreken. Wij kunnen die inspreekstemmen uiteraard leveren. e-learning

Rob de Mink is ook op het gebied van e-learning zeer veelzijdig en goed te regisseren als inspreekstem. Hij voorzag al vele e-learning programma’s van commentaar, zowel als typetje als commentaarstem. Voor bijvoorbeeld de Universiteit Twente maar ook voor e-learning programma’s voor lager, voortgezet en hoger onderwijs.

Mocht er een vrouwenstem nodig zijn, ook die zitten in ons bestand. Kortom alle stemfaciliteiten worden geboden. Wij produceren alle audiofiles en leveren aan in elk gewenst formaat. Maar ook als het gaat om een buitenlandse native speaker, kunnen wij de Voice-Over die bij de productie past leveren. E-learning wordt nog leuker, ingesproken door de juiste stem. Vraag naar de mogelijkheden.