Stemacteur

Een goede stemacteur leent zijn of haar stem aan audiovisuele producties die moeten worden nagesynchroniseerd. Denk hierbij aan tekenfilms, maar ook aan andere filmproducties die in ons land door stemacteurs vanuit een andere taal in het Nederlands worden ingesproken. De bekende Olie B. Bommel films of Asterix en Obelix zijn hier een goed voorbeeld van.Stemacteur

Een goede stemacteur leent zijn stem voor allerlei personages en is in staat diverse typetjes met zijn/haar stem te acteren. Rob de Mink heeft als stemacteur veel ervaring met het inspreken van diverse typetjes in allerlei producties. In films, animatiefilms maar ook in e-learing producties is hij als stemacteur te horen. De Voice-Over moet in veel gevallen in staat zijn om lip synchroon te lezen. Voice-Overwerk van een stemacteur beperkt zich niet alleen tot films of video maar ook in games wordt veel gebruik gemaakt van stemacteurs.

Een goed personage neerzetten door de stem vergt uiteraard veel ervaring en inleving in de verhaal lijn. Vraag vrijblijvend een demo aan!