Internet Video

Steeds meer bedrijven profileren zich op het world wide web middels internet video. Deze manier van communicatie is naast zeer persoonlijk, ook SEO technisch gezien een handige tool om de website hoger in de rankings van de diverse zoekmachines te krijgen.

Om een internetvideo te laten inspreken, in de juiste ‘tone of voice’, is het belangrijk de juiste inspreekstem daarvoor te gebruiken. Rob de Mink heeft als internetmarketeer en als producent van bedrijfsfilms en internet video aan de wieg gestaan van de opkomst van dit fenomeen. internet video

Afkomstig uit de wereld van radio en televisie heeft Rob zijn sporen verdiend met het inspreken van video, film en documentaires. Ook als copywriter kan hij desgewenst meedenken met de klant om tot de juiste pakkende tekst te komen. Bij het inspreken van een Voice-Over tekst is het van belang dat de juiste toon direct wordt gezet, zodat de aandacht van de kijker vanaf het eerste moment wordt vastgehouden en getriggerd. Internet Video is dan ook bij uitstek geschikt om uw bedrijf of product op een zeer persoonlijke manier in de markt te zetten. Tevens is het mogelijk uw complete bedrijfsfilm of internet video door ons te laten produceren. In samenwerking met Company of Drones produceren wij ook opnames gefilmd vanuit de lucht, dit geeft een extra dimensie aan uw internet video of bedrijfsfilm en staat in combinatie met de juiste voice-over, garant voor succes!